fbpx

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ;

Η Κρυολιπόλυση είναι μία επαναστατική, μη επεμβατική θεραπεία για την μείωση του επίμονου τοπικού πάχους.

Η μέθοδος ψύχει ελεγχόμενα και κρυσταλλοποιεί τα λιποκύτταρα, προκαλώντας φυσικό κυτταρικό θάνατο. Το τελικό αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης είναι η απώλεια πόντων στις προβληματικές περιοχές( κοιλιά, γλουτοί, μηροί, μπράτσα).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CRYOLIPO II;

Tο νέο σύστημα Cryolipo II είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής.

Βασίζεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης και προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλή. Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

ΑΦΑΙΡΕΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ;

Η Κρυολιπόλυση, δεν είναι μέθοδος εξαφάνισης της κυτταρίτιδας, ούτε μέθοδος αδυνατίσματος. Είναι μέθοδος εξάλειψης του τοπικού πάχους. Όταν, παρά τη δίαιτα, τη γυμναστική και την απώλεια σωματικού βάρους, παραμένει λίπος σε επίμαχα σημεία, μπορούμε να καταφύγουμε στη λύση της κρυολιπόλυσης.

Ωστόσο, αν επιθυμούμε να στοχεύσουμε ταυτόχρονα στην εξάλειψη τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας, μπορούμε να συνδυάσουμε την κρυολιπόλυση με άλλες μη επεμβατικές μεθόδους που στοχεύουν στην κυτταρίτιδα, όπως την ENDERMOLOGIE ( LPG Lipomassage) αλλά και την ενέσιμη μεσοθεραπεία και έτσι να βελτιώσουμε αισθητά τη συνολική εικόνα του σώματός μας.

ΠΩΣ ΤΟ CRYOLIPO II ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ;

Μελέτες που έχουν διεξαχθεί αναφέρουν ότι εάν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Εν συνεχεία, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία μέσω του λεμφικού συστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας με ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρισμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας (Φάση 1).Ως εκ τούτου, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (έως -9 βαθμούς Κελσίου) (Φάση 2), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων (Φάση 3). Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να αναφέρουμε ότι η γύρω περιοχή παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς, που παραμένουν ανεπηρέαστοι.

ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΚΡΥΛΙΠΟΛΥΣΗΣ CRYOLIPO II;

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας, η περιοχή του συσσωρευμένου λίπους μειώνεται από τις πρώτες κιόλας 20 ημέρες με το θεραπευτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε διάστημα τριών μηνών. Κάθε ασθενής, δύναται να θεραπεύσει ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματός του, περισσότερες από μία λιποζώνες ( π.χ. κοιλιά και γλουτούς ή μηρούς και γόνατα κοκ.), στην ίδια ή σε διαδοχικές συνεδρίες.

Πρέπει όμως να τονιστεί ότι η συσκευή Cryolipo II (CLATUU), επιτυγχάνει τη θεραπεία μιας συγκεκριμένης λιποζώνης, άμεσα, με μία μόνο συνεδρία (ΜΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ). Δεν απαιτούνται δηλαδή επαναλαμβανόμενες συνεδρίες, κάτι που συμβαίνει με άλλες συσκευές κρυολιπόλυσης.

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ & ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

Ο καθαρός χρόνος θεραπείας της κάθε συνεδρίας, είναι μία ώρα. Πριν την έναρξη της θεραπείας, γίνεται εξέταση από τον υπεύθυνο Δερματολόγο, λήψη λεπτομερούς ιστορικού, φωτογράφηση καθώς και απαραίτητες μετρήσεις ( ύψος, βάρος, δείκτης BMI , περίμετρος της περιοχής που θα υποβληθεί σε θεραπεία).

Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ακολουθεί ολιγόλεπτο μασάζ. Επομένως, από τη στιγμή που θα φθάσετε στο ιατρείο, πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας περίπου μιάμιση ώρα.Η κρυολιπόλυση με Cryolipo II (CLATUU) μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικίλες περιοχές του σώματος, όπως: χέρια, πλάτη, μέση, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς και γόνατα. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, καθώς δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.Μπορείτε να επιστρέψετε στις συνήθεις δραστηριότητές σας, την ίδια μέρα.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΥΛΙΠΟΛΥΣΗΣ
ΜΕ CRYOLIPO II
;

Οι τιμές ποικίλλουν, ανάλογα με τον αριθμό των περιοχών (λιποζώνες) που επιθυμούμε να θεραπεύσουμε και τον τύπο του μηχανήματος που θα επιλέξουμε.

Το Cryolipo II (CLATUU) , επιτυγχάνει το μέγιστο αποτέλεσμα για μία συγκεκριμένη λιποζώνη, με μία μόνο συνεδρία, κάτι που δεν συμβαίνει με άλλα μηχανήματα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον ιατρό σας, ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ ΜΕ CRYOLIPO II ;

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά από τρεις εβδομάδες, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό στους τρεις μήνες. Aναμένεται απώλεια έως και 40% του τοπικού πάχους, η οποία είναι μόνιμη.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΜΕ CRYOLIPO II ;

Όχι, δεν απαιτείται ειδική δίαιτα μετά την κρυολιπόλυση με Cryolipo II. Ωστόσο, αν ανήκετε σε όσους επιθυμούν να έχουν ένα συνολικά όμορφο, σμιλεμένο και υγιές σώμα, είναι ευκαιρία να ξεκινήσετε μεσογειακή διατροφή και να εντάξετε στην καθημερινότητά σας την σωματική άσκηση, καθώς η ολιστική προσέγγιση κάθε προβλήματος έχει πάντα καλύτερα αποτελέσματα.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ Η ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ?

Η λιποαναρρόφηση είναι η χειρουργική μέθοδος αφαίρεσης του τοπικού λίπους και όπως όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις έχει μακρό χρόνο ανάρρωσης, υπάρχουν χειρουργικές τομές , μετεγχειρητικός πόνος και εκχυμώσεις, κίνδυνος λοιμώξεων, κίνδυνοι από την χορήγηση αναισθησίας και ασφαλώς αυξημένο κόστος σε σύγκριση με το εκείνο της κρυολιπόλυσης. Αν δεν υπάρχουν αντενδείξεις, η κρυολιπόλυση με Cryolipo II αποτελεί μέθοδο αποτελεσματική, ασφαλή, ανώδυνη και οικονομικότερη από ένα χειρουργείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ CRYOLIPO II (CLATUU)
Συνοψίζοντας τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της θεραπείας κρυολιπόλυσης με το Cryolipo II (CLATUU), θα μπορούσαμε να πούμε τα εξής:-Μη-επεμβατική και αναίμακτη μέθοδος χωρίς χρήση αναισθησίας -Ασφαλής, άμεσα αποτελεσματική και γρήγορη θεραπεία -Προκαλεί κυτταρικό θάνατο (απόπτωση) των λιποκυττάρων, δηλαδή -επιτυγχάνει μόνιμα αποτελέσματα -Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας ( άμεση επιστροφή στις συνήθεις δραστηριότητες) -Άνετη και εύκολη θεραπεία για ασθενή και χειριστή -Ενισχυμένος ψυκτικός μηχανισμός (έως – 9 ˚C) -Ισχυρή υποπίεση (έως 50 kilopascal) -Διπλές κεφαλές για ταυτόχρονες θεραπείες -Τρεις διαφορετικοί τύποι κεφαλών για άψογη εφαρμογή, αναλόγως του μεγέθους και της εντόπισης της λιποζώνης -LCD ενσωματωμένη οθόνη χειρισμού στην κεφαλή
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ ΜΕ CRYOLIPO II;
-Εγκυμοσύνη και θηλασμός -Κνίδωση από ψύχος -Κρυοσφαιριναιμία -Αυτοάνοσα νοσήματα -Νόσος Raynaud -Αιμορραγικές διαταραχές -Γαστρικός δακτύλιος -Βηματοδότης -Πρόσφατες χειρουργικές επεμβάσεις στην περιοχή -Κήλες και ανοιχτά τραύματα της περιοχής -Διαβητική Νευροπάθεια -Χρόνια Δερματικά νοσήματα της περιοχής
ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ ΜΕ CRYOLIPO II
Μετά την κρυολιπόλυση, είναι δυνατόν να παρατηρηθεί ερύθημα και οίδημα της περιοχής, εκχυμώσεις, ευαισθησία, μούδιασμα ή και πόνος. Τα φαινόμενα αυτά συνήθως είναι ήπια και υποχωρούν μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΜΕ CRYOLIPO II;
Ιδανικός υποψήφιος, είναι ο άνδρας ή η γυναίκα που έχει κανονικό βάρος ή είναι ελαφρά υπέρβαρος/η, τρέφεται σωστά και έχει τοπικό πάχος συσσωρευμένο σε περιοχές όπως μηροί, γλουτοί, κοιλιά, στομάχι, μπράτσα, μέση.Επειδή η κρυολιπόλυση είναι μία ιατρική πράξη, η επίσκεψη και καθοδήγηση του ιατρού σας, είναι απαραίτητη προτού πάρετε την απόφαση να υποβληθείτε σε κρυολιπόλυση με Cryolipo II, όπως άλλωστε και η παρουσία του, σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.
ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΗΠΑΤΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ;
ΟΧΙ. Καμία μελέτη από όσες έχουν διεξαχθεί, δεν κατέδειξε αύξηση των λιπιδίων του αίματος ή των ηπατικών δεικτών.
ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ;
Για μία λιποζώνη( π.χ. κοιλιά ή γλουτούς), θα χρειαστείτε με το Cryolipo II (CLATUU), μόνο μία συνεδρία. Αν όμως η συγκεκριμένη λιποζώνη είναι μεγάλη σε έκταση και εφόσον το επιθυμείτε, είναι δυνατόν να γίνει και δεύτερη συνεδρία μετά από 4-6 μήνες.
Chat Now!
Loading...